Nieuws

 
Januari 2022

De Startversneller -   coaching aan starters!


Het programma De Startversneller biedt startende ondernemers  in Nijmegen tot 1 januari 2024 de kans op een succesvollere start. Uit onderzoek is gebleken (Bron: Bartels, 2021) dat maar liefst 98% van de deelnemers het programma aanraadt aan andere ondernemers en dat het programma daadwerkelijk bijdraagt aan een succesvollere start. Iedere startende ondernemer verdient deze kans!

Elke startende ondernemer (<5 jaar ingeschreven bij de KvK) kan in aanmerking komen voor een coachvoucher ter waarde van € 1.000,-. Met een coachpool van meer dan 80 coaches, wordt er altijd een businesscoach gevonden die bij de ondernemer ťn zijn of haar specifieke vraagstuk past.


Provincie Gelderland biedt naast de voucher voor de businesscoach ook een opleidingsvoucher aan, ook ter waarde van € 1.000,-. Vakinhoudelijke kennis wordt vergroot bij de ondernemers wat bijdraagt aan een succesvollere start. Inmiddels zijn bijna 500 vakgerichte opleidingen afgerond door deelnemers aan het programma.


Meld je aan  via: https://www.destartversneller.nl. 


De Startversneller   flyer

De Startversneller factsheet


 MKB-voucher online ondernemen t.w.v.   € 500,-

De mkb-voucher is een initiatief van DWAN in samenwerking met VNO-NCW en Oost NL en helpt ondernemers de mogelijkheden van online-ondernemen te benutten tijdens een online-sessie met studenten. Jouw organisatie zet zo de eerste stap om samen concrete oplossingen te bedenken voor vragen als bijvoorbeeld:

  • hoe kan ik mijn online vindbaarheid en bekendheid vergroten?
  • hoe kan ik mijn marketing effectief en efficiŽnt inzetten?
  • hoe kan ik met online media klandizie en verkoop vergroten?
  • hoe kan ik mijn organisatie online op de kaart zetten?

Wat krijg jij als ondernemer concreet?

  • online intake met professionals;
  • 3 uur durende online-sessie met studenten onder begeleiding van professionals;
  • adviesrapport met concrete handvatten en oplossingen;
  • adviesgesprek waarin implementatiemogelijkheden door studenten worden besproken. 

Flyer online-sessie

Meer informatie over de online-sessie vind jij in deze flyer.

Hoe krijgt de ondernemer de voucher?

De mkb-voucher is voor de ondernemer met 2 tot 50 fte. Meer info over de voucher en het downloaden van de voucher kan hier. Volg de stappen op de voucher en garandeer een plek met studenten. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.